Sunday, April 29, 2012

Kus on Munapoiss Valli?

Mängisite koolis pinginaabriga, kus on Valli-t? (eesti versioon Where´s Wally/Waldo-st- ma siiani ei tea, kumb õige on)

LEVEL1: Valli otsimine  neile, kes kuulevad paremini kui näevad
by Eveliis

Igastahes, minul oli küll päevikus nii Eesti kui Euroopa kaardid täis väikeseid kriipsujukusid, kes peidetud nii Lihula kanti kui otsapidi Venemaa piirile Pihkva lähistele. Matemaatiliste teadmiste asemel on mul nüüd hea silm Valli/Volli leidmiseks. Vot. Aga kui siin nostalgia lainel juba oleme ja noh, kuna kogu maailm keerleb toidu ümber, siis mängiks õige teiega Volli mängu. Alustame kergemalt, et teid ´sisse soojendada´, nunnumeetrile natuke tegevust anda ja et kehvema simanägemisega inimestele ka võimalus oleks. (Söömise maniakk oleks siinkohal kasutanud sõna ´vaegnägijad´).

Kus on Munapoiss Valli?

LEVEL 2: Valli otsimine geeniustele!
by Söömise maniakk


Kui vaegnägijad on oma nunnumeetri esimese pildiga täis ilastanud, siis alumisel pildil on asi vähe keerukam.

Töökal blogikollektiivil ei õnnestunudki lõpuks minu pildi pealt Vallit leida. Aga Valli istub seal kenasti sees ja ootab meeleheitlikult päästmist. OLE INIMENE, AITA MUNAPOISS VALLIT!


3 comments:

  1. Tere vahva blogikollektiiv. Esimene pilt on tõesti humoorikas, kuid ometi ometi leidsin munapoisi kenasti tuti alt ülesse:). Teine pilt oli juba paras pähkel tõesti..pean tunnistama, et leidmata see munake jäigi. Nii et teravat ja terast silma järgmistele üritajatele:-)

    Blogi kollektiivile jaksu ja jõudu jätkamiseks!!:-)

    ReplyDelete
  2. Sellised heasüdamlikud soovid teevad alati meele rõõmsaks :) Aitäh ja katsub selle teise muna ikka ka üles otsida.

    ReplyDelete