Monday, April 16, 2012

Kes köögis on?

Keni ja Kevini vatsakeste täitmise eest kannavad hoolt:

Eveliis- Toidugurmaanist initsiaator, kelle käed ega huumor pole küll kuldsed, kuid see-eest pealehakkamine, sisemine ilu ning  toatapeet küll.
Peeter- Multitalendikas ajugeenius-humorist, kes armastab vabal ajal Eveliisi vigaseid lauseid parandada, Kreisiraadiot kuulata ja intellektuaalset kvaliteettoitu meisterdada, nuusutada ning teiste eest ära süüa.
Annika- 20-something muffini-extraordinaire karjäärinaine, kelle hobideks nii idamaised toidud kui ka idamaine sisemine ´zen´.
Silver- Noor mees, kelle kuldsed käed on vallutanud lisaks tuhandetele muudele lausa NAPOLEONI KOOGI tegemise ning kelle toidupildid ajavad suu vesistama ka kõige suuremal toiduvihkajal
Kadri- Neiu, kelle valmistatud keerukad, eksperimenteerivad ja piire-nihutavad toidud teevad silmad ette teiste seas ka Imre Kosele.
Getter- Putukaspetsialistist loodusearmastajast toidufanatt, kelle toidutegemist iseloomustab lause- teeb vähe, aga palju-- tema käte all meisterdatuna saab tavapäratu eriliseks, harilik suurepäraseks ja toores muna keedetuks.

No comments:

Post a Comment