Sunday, April 29, 2012

EKSPERIMENT: Ellujäämine kodus!


Söömise maniakil on kapp (peaaegu) tühi
Kuna vaesel tudengil tavaliselt raha ei ole, siis kerkib alatihti üles elus püsimise küsimus. Pompsu kombel turusilla juures kerjata on häbiväärne, prügikastidest toitumine pole tervislik.

Ent kuidas siis enesel hinge sees hoida, kui järgmine rahavagun on nädala kaugusel ja arvel on järgi ainult 5 EUROT?

Meie töökas blogikollektiiv on otsustanud tuleval nädalal finišeerivate Tartu Tudengipäevade puhul see eksperiment teie eest ära teha.

Eksperiment toimub kahes osas:

1) Söömise maniakile andis ema nädalaks täpselt 5 eurot. Selle raha eest tuleb tal kõik söögiks vajalik soetada. Eesmärk on toituda võimalikult mitmekesiselt ja tervislikult.

"Luban kodumaa nimel, et ei ületa viie euro piiri mitte mingil juhul ja kui poole nädala pealt peaks raha otsa saama, olen nõus ülejäänud päevad nälgima, prügikastist sööma või pompsu kombel turusilla juures kerjama," ütles söömise maniakk saatusliku nädala eelõhtul.

Eveliisi viimne söömaaeg
2) Eveliisile andis ema tunduvalt rohkem raha, aga neiu otsustas kogu rulli riiete peale laiaks lüüa. Nüüd on järgi ainult terve hulk sente. Eveliisi ülesanne on järgmisel nädalal süüa ainult kiirnuudleid.

See on odav, kuid teadusele on veel tõestamata taolisest toidust tekkivad kõrvalnähud. Eveliisi puhul saame neid kindlasti näha, sest midagi muud peale odavate ja keemiliste kiirnuudlite selle neiu suust järgmise nädalal sisse ei lähegi.

"Nuudlitega üles, nuudlitega voodi, nõnda rannahooaeg koju toodi," püüdis ärevil Eveliis katsumusi täis nädala eel pisut nalja heita.

Eksperiement algab 30. aprilli hommikul ja lõppeb 6. mai õhtul. Töökas blogikollektiiv loodab Eesti noorsoole taolise ennastohverdava katsega palju kasu ja kuulsust tuua ning mõlemad katsealused ütlesid, et on valmis isegi kodumaa eest surema. Nii või teisiti on põnevat lugemist igal juhul.

Kokkuvõtted meie vaevadest ja õnnestumistest jõuavad teieni ainult kanalil kenjakevintulges88ma.blogspot.com. Jälgi mängu!


No comments:

Post a Comment