Monday, May 7, 2012

EKSPERIMENT: Inimkatsed on lõppenud ohvritega


Eveliis: enne ja pärast

Nädal tagasi alustasid kaks tööka blogikollektiivi kõige töökamat liiget eksperimenti, mis pani proovile nende tahtejõu ning vaimse ja füüsilise tervise. Söömise maniakil lubati nädala jooksul toidu peale kulutada maksimaalselt 5 eurot ja Eveliis pidi seitse päeva manustama üksnes kiirnuudleid.

Paraku langes Eveliis juba esimesel tõkkel, sest ihar söögihimu sai noore neiu missioonitundest jagu. Huvitaval kombel tabas Eveliisi tervise- ja dieedinädalal hoopis vastupidine efekt ning muidu kena figuuriga tütarlaps ei suutnud enam söömist jätta. Nädalase liigsöömise tulemus on näha kõrvaloleval pildil.

Söömise maniakk pidas aga terve nädala vältel ohvrimeelse tahtejõuga kinni antud lubadustest ja ei ületanud 5 euro piiri.

"Kuigi vahel tundus, et tahaksin surra ja ükskord käisin suures meeltesegaduses öösel naabri ukse taga suhkrut küsimas, olen siiski õnnelik, et suutsin Eesti rahvale tõestada, kuivõrd tähtsusetu on selles imelises maailmas raha," ütles Söömise maniakk pärast meelt ja mõistust räsinud nädalat.

Töökas blogikollektiiv lubab oma kallitele lugejatele ka tulevikus ohtralt inimkatseid ja piinamisi. Püsige lainel!


1 comment:

  1. Kahtlustan, et Eveliis elas Eesti Filmi 100. sünnipäevale hoogsalt kaasa ning vaatas kodumaist filmi "Vallatud kurvid". Sellesti siis täitunud talje ja volüümikad puusad.

    Söömise maniakk aga ahmib kevadet. Koos ärganud herilastega siblivad ringi ka töökad mesilased. Loodusnautleja puhul pole imestusväärne, et meeltesegadushoos minnakse naabrite ukse taha suhkrt noolima.

    Kallid blogilised, kõik on kontrolli all!

    ReplyDelete