Thursday, May 31, 2012

Memme vaeva tasumine alaku!


Tööka blogikollektiivi liige Eveliis tasus oma emale
vaeva rohkete maiustustega.


Noored ja vanad, palun käivitage meeleolumuusika.

Möödunud nädala lõpus püstitas meie viimasel ajal eriti töökas blogikollektiiv paremale veerule küsimuse "Kes maksab memme vaeva?". Kallis lugeja, saad ilmselt isegi aru, et tegemist on äärmiselt isikliku küsimusega ja seepärast oleme meeletult tänulikud neile, kes heas usus ja lootuses oma vastused töökale blogikollektiivile usaldasid.

Kuigi meile on teada teie ip-aadressid ja sellest tulenevalt ka nimed ja elukohad, lubame aujumalasõnale tuginedes, et ei levita seda infot ja kasutame seda üksnes meie endi isikliku kasu saamise eesmärgil.

Kui vaadata esitatud vastusevariante, jääb selgelt silma fakt, et keegi ei ole julgenud memme vaeva tasumise vastutust enda peale võtta. Püüti vastutust "meie kõigi" vahel jagada ja kolm inimest leidsid mingil põhjusel, et lugejate memme vaeva peaks maksma minu ema?!

Õige vastus oli aga loomulikult "Sina", ehk siis mina, meie tööka blogikollektiivi kõige töökam liige.

Korrektse vastuse esitas Hans-Josef Põld, kes on pärit Ida-Virumaalt, Sompa külast. Tema ip-aadress on 91.256.111.23 ja nagu selgus meie järelpärimisest, siis on tegemist inimesega, kelle lemmiksaitideks on rate.ee ja üks leht veel, mille aadressi me ei saa avaldada, kuna seda blogi loevad ka mudilased.

Hans-Josef, ootan huviga kohtumist sinu ema, Rosanna-Liidaga ja tasun meeleldi talle tema vaeva. See ongi sinu auhind. Palju õnne!

No comments:

Post a Comment