Monday, May 28, 2012

Mitte Slim Shady pole tagasi vaid MEIE!!!!

 Töökas blogikollektiiv is back and here to stay! Kuulake seda laulu ja visake meile näppe!

Tere kõik andunud fännid, kelle päevad olid nii nukrad ja hallid ilma meieta (me teame küll- TEID ON TUHANDETES!!!). Ilmad olid nii ilusad, et töökas blogikollektiiv võttis omale voli ja läks puhkusele. Aga kuna liiga palju päikest pole ka hea, oleme nüüd tagasi oma kontoris, et jätkata leivateenimisega.

Suur aitäh kõikidele fännidele nii Nuustakult, Naha külast, Ruunaverest kui ka Täkumurest. Saime teie kirjad, joonistused, küpsetised kenasti kätte ning vastame teie saadetud küsimustele nii pea kui võimalik. Aitäh, et olemas olete ning meid motiveerisite suvepuhkuselt kiiremas korras naasema. Te olete meile väike päike igas päevas. 

Puhkusel olles juhtus nii mõndagi. Nüüd aga kõigest järgemööda.
Esiteks tegime valmis meie ESIMESE fännitoote. Nimelt saab tulevikus üks väike beebi väga õnnelikuks, kui teda hakkab katma meie blogi logoga super-body. Kõikidele väikestele fännidele teadmiseks, selliseid bodysid on TÄIESTI võimalik teha ka endal. Tuleb vaid meilt paluda pilti, mille me ANNAME TEILE TÄIESTI TASUTA. Elu on ilus. Vaadake pilti sellest fantastilisest imest.

Mini-fänn



Rohkelt grilli, vähe pilli
Töökas blgikollektiiv nautlemas krõpse ja elu
Käisime blogikollektiiviga ka loodust nautlemas. Ning kuna siiski tegu on TOIDUBLOGIGA, siis ei saa mainimata jätta, et grillvorstid maitsesid paremini kui mu elu.

Elus kahjuks tasuta lõunaid aga ei ole nii et see jumalik grillipoiss tuli hinnaga, kahe puugi hinnaga. Õnneks tänu tööka blogikollektiivi teravale silmale, eemaldati need kiskjad mu iholt enne kui asi kriitiliseks läks. VIST. (pöidlad pihku kallid ja odavad fännid).

Tasuta lõunaid ei ole ja puugist head grilli ei saa
Et kõik need rasvased vorstikesed, krõpsud ja puugid maha põletada mängis töökas blogikollektiiv ka natuke kossu.
Tõestus- kossu asja ei mõelnud välja

AGA egas hetkel muud ei olegi. Edasi kentuki poisid valu punanahkadele. Kuulakem aga seda fantast Eminemi laulu ja jäägem lainele.

Lainest rääkides, suured tervitused ka meie suurimale fännile Britule, kes hetkel laineharjal arvatavasti meie poole ujuda üritab seal kaugel maal. WE LOVE YOU TOO!!!

No comments:

Post a Comment